Inkeroisten Maastoajo 4.7.2020    
                    Anjalankosken UA

Kesän jokkiskausi alkoi vihdoinkin tosiaan Anjalankoskelta. Kuukausi vai pari ennen kisaa kysyttiin, että olisiko Live lähetys mahdollista sinne saada ja alettiin sitä sitten suunnittelemaan.  Hankittiin tarvittavat laitteistot ja alettiin sitten "opettelemaan" hommia. Monet yöunet siinä meni, mutta saatiin se sitten kohtalaisesti kyllä tehtyä, vaikka oli hieman tekniikkamurheita uuden mikin kanssa ja se näkyi lähetyksessä. Matka meinasi tyssätä tosin jo meillä portille, koska ei  meitä meinattu sisälle päästää millään. Ilmeisesti jokin infokatkos ollut sitten.

Mutta juu itse kilpailuun...Kisahan oli poikkeuksellinen sinänsä, koska autoja ei kisan jälkeen myyty. Paljon oli "erilaista" kalustoa, mitä ei yleensä ehkä pikkusuolla normi kisoissa ole nähty.  Kuljettajia oli myös ympäri suomen tullut kisailemaan. Pitkämatkalaisin oli Raahesta asti, mutta ei ollut turha reissu, koska kaksi voittoa kyseinen kuljettaja farmari escortillaan nappasi. 

EVK ja Tuuppari luokka aloitti päivän ja kyllä alkuerissä jo nähtiin, ketkä siellä finaaleissa tulevat olemaan. Vesisadekkin pysyi pois näiden luokkien ajan. 

Tämän jälkeen vuorossa oli Yleinen luokka.  Samat kuljettajat sielläkin kärkikahinoissa taistelivat. Myös vesisade alkoi tässä vaiheessa ja liukasta oli. Semeissä sitten kävi pieni ulosajo penkkaan ekassa mutkassa ja tästä johtuen pieni lanssitauko kilpailuun tuli. Kuljettaja onneksi pahemmilta vammoilta säästyi, mutta vietiin varuiksi jatkotutkimuksiin.

Päivän sitten päätti Nuorten ja Naisten luokka. Hyvää kilvanajoa myös siellä nähtiin ja vesisadekkin loppui päivän viimeisissä lähdöissä. 

Kiitoksia kaikille Live lähetystä seuranneille. Ei tainnut tulla, kun parit negatiiviset kommentit, joten se oli positiivinen yllätys. Eli kyllä siinä jotenkin onnistuttiin ja kiitoksiakin kommenteissa saatiin.