Pesämäki Elo Games - Honkajoki 8.-9.8.
                Honkajoen MK/UA

Honkajoelle tuli lähdettyä aika lyhyellä varoitusajalla.  Suuri osallistujamäärä ja 3000€ kokeiluluokka toi kilpailuun kovatasoista kalustoa, joten olihan se nyt nähtävä.

Kuvauspaikkaa koitettiin pitkään miettiä, mutta päädyttiin sitten "pääkatsomoon", vaikka siinä verkkoaita edessä olikin. Parhaiten sieltä koko radan sai kuvattua. Lauantaina ajoivat Nuoret,  Tuupparit & EVK.  Sunnuntaina  vuorossa oli sitten Naiset, Yleinen ja Seniorit. 

Koko viikonlopun lähes kaikkia lähtöjä hallitsi Honkajoen väreissä ollut Volvo. Autolla voitettiin kaikki sillä ajetut lähdöt, lukuun ottamatta Yleisen A-Finaalia. Ensimmäisenä maaliviiva siinäkin ylitettiin, mutta 2x mustalippu tiputti pois tuloksista. 

Kyllä ehdottomasti toi vähän parempaa kalustoa tuo "kokeilu" viivalle ja lähes, joka lähdössä oli kovaa kilpailua ja yritystä riitti tosiaan koko viikonlopun ajan. Komiat puitteet on Pesämäellä kyllä järjestää klpailuja. Itse siellä nyt ensimmäistä kertaa ja varmaan toistekkin tullaan. Ehkäpä kuvauspaikka vaan suunniteltava eripaikkaan, pakun katolle yms.

Kiitokset Honkajoen MK/UA ja Pesämäen porukka , kun saatiin tulla kuvailemaan ja kilpailusta on tilattavissa dvd kooste, mikä sisältää kaikki lähdöt.