JM-SM Liigafinaali, Jalasjärvi 31.8.-1.9.2019 Jalasjärven Moottorikerho/UA

JM-SM Liigafinaali tosiaan ajettiin Jalasjärvellä ja tässä pientä kuvaajan raporttia kilpailusta: Lauantai päivän aamusta hieman sekavaa liikehdintää liikenteenohjauksen osalta, mutta kuvaamaan kuitenkin pääsi halutulle paikalle. Päivä meni ripeästi ja hyvää kilvanajoa oli tasaisesti. Vetareita paukkui molempina päivinä todella paljon ja liputuksissa huomio kiinnittyi suureen määrään oikomisesta tulleisiin mv lippuihin.

Sunnuntaina sitten nähtiin jo heti aamusta muutama rajumpi kaato, mikä olikin täysin odotettua ottaen huomioon joukkueiden tasaisuudet. Lopulta sattui sitten sen verran, että kisa keskeytettiin ja edessä oli 2 tuntia kestänyt operaatio, joka oli todella pitkän tuntuinen varmaan jokaisesta paikalla olleesta. Tämän seurauksena järjestäjä päätti lyhentää lähtökiihdytystä, joka auttoi ainakin tämän kilpailun loppupuolen osalta siihen, ettei vastaavia enää päässyt tapahtumaan.

Luonnollisesti päivä hieman venähti ohjeellisesta aikataulusta, mutta voittaja saatiin kuitenkin selville jo muutamaa lähtöä ennen viimeisiä eriä, mutta mielenkiinto säilyi kyllä ihan viimeiseen lähtöön asti. Liiga on vaan aina liigaa.

Kisan tilanteet näkyvät Jokkiskausi 2019 dvd:llä ja kisakooste myös saatavilla.