Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kinkku JM 26.10.2019

Kilpailuaamu oli loppusyksyiseen tapaan pimeä ja tuulinen, mutta sateen uhkaa ei sentään ollut. Rata-alueella pisti silmään raivaustyöt joita oli tehty näkyvyyden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Tämä oli varsin onnistunut parannus, joskaan koko rataa ei vieläkään ole mahdollisuutta nähdä, ehkä vielä joskus. Nuorten ja naisten luokka avasi päivän ja muutama erottui selkeästi kummassakin luokassa. Viimeistä kisaansa nuorissa ajanut Tino Pellinen ja Roni Kalliokoski ,jotka päivän päätteeksi löytyivätkin sijoilta 1. Ja 2. Naisissa suvereeni oli Heini Mäkelä, joka ajoi samalla autolla, kuin Jonttu Rajala päivän päätteeksi yleisessä.


Evk luokka oli seuraavana vuorossa. Odotettavissa oli tasaisia lähtöjä ja niitä toden totta nähtiin. Tulospalvelussa oli mystisiä ongelmia ,eikä vieläkään onlinesta näe evk-luokan lähtökohtaisia tuloksia. Etuveto autot olivat kuitenkin vahvoja ja voittoon ajoi Markus Koskinen rellulla ja samalla kalustolla oltiin myös yleisessä sijoituserään asti eikä nousu B-finaaliinkaan jäänyt monesta metristä kiinni.

Yleisessä oli myöskin hyvin kalustoa mukana, vaikka päivän viimeisenä ajettiinkin. Jopa keräilyt muutamaa lukuunottamatta menivät oikein hyvän kilvanajon merkeissä. Muutamia odotteluja päivän aikana ihmeteltiin, mutta ne nyt taitaa kuitenkin kuulua kisaan kuin kisaan.

Päivä meni kuitenkin kaiken kaikkiaan joutuisasti ja parhaat taas palkittiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuoden kilpailuja.


Kuvaamassa oli Jukka Kotamäki. Kiitokset Jukalle kuvauksista ja raportista.