Ensivuodesta ja kiitoksia.

14.10.2021

Kausi alkaa olla paria kisaa vaille paketissa, joten nyt on jo hyvä aika kiittää kaikkia kilpailujärjestäjiä, apukuvaajia, koosteiden tilaajia ja kaikkia, jotka meitin filmejä katselevat ja ovat menossa mukana.
Nyt oli meitin kolmas vuosi ja laitettiin talvella jo "hihat heilumaan" kunnolla ja reilu parikymmentä kisaa kierretty tähän mennessä. Pitempiäkin reissujakin tehtiin mm. Nivalaan, Pieksämäelle ja Joensuuhun. Paljon uusia tuttuja saatiin ympäri suomen.


Muuten kaikki mennyt hyvin, mutta "oikeat työt" haitanneet harrastuksia ja kisakoosteiden toimituksissa kestänyt, mutta onneksi kaikilla tilaajilla on hyvät hermot olleet ja ymmärrystä.
Kesästä asti on paljon mietiskelty, että mitä tehdään ensivuonna. Nyt on mietinnät saatu päätökseen ja JM Video jatkaa toimintaa myös ensivuonna. Kuvauskalustoa myös päivitetään, mikrofoneja yms. Tänä vuonna parissa kisassa olin "töissä" ja kyllä harmitti heti ekasta lähdöstä alkaen, kun ei saanut kisaa taltioitua. On tuo kuvaushomma ja into lajia kohtaan, niin suurta, että ei siitä erossa voi olla.


Tämän kunniaksi hifisteltiin Paintilla oikein uusi logo sivuille. Tälle vuodelle muutama kisakooste vielä tulossa, EVK-Sarja dvd ja myös tietenkin Jokkiskausi 2021 dvd, missä rytinää riittää tämän vuoden kilpailuista, joten kannattaa olla kuulolla.