Kaudesta 2022. Verkkokauppa taas toiminnassa pienten probleemien jälkeen.

15.11.2021

Laitellaan tännekkin vähän ajatuksia ja suunnitelmia....

Mikään salaisuushan ei ole, että tämä miun yritys juttu on ihan persnetto hommaa. Olen siitä tuolla FB sivulla itkenyt ja missä milloinkin. :D Tilaukset ja hommat ollut tauolla nytkin viimoiset pari viikkoa, kun tuli tämän kauden "tulos"= miinusta lähes 700€ majoituksineen, polttoaineineen...yms kuluineen. Tai ei nyt miinusta, mutta omasta pussista maksettu. 

Tosin harrastukset maksavat.

Tässä kohtaa tulee meitin murhe ja suuri ongelma, kun olen ottanut pakonomaiseksi työksi tämän, vaikka ei pitäisi todellakaan. Tähän teen nyt muutoksen, vaikka yritykselle lappu luukulle tod.näköisesti tulee, niin ei se tarkoita, että seis kaikki ja myydään rojut pois. Käydään kuvailemassa ja tehdään koosteita oman jaksamisen ja kysynnän mukaan. Lupaan kaikille kisajärjestäjille myös kisan filmin lähettää jatkossa 2-3kk kuluessa kisasta, ei välttämättä viikko tai kaksi kisasta. Tästä ja yksi stressin aihe tullut meitille, kun haluaisin heti valmiiksi sen ja eteenpäin. :) 

Muutellaan hommaa vähän rennommaksi ja harrastus pohjalle enempi, niin se into säilyy ja pysyy mukavana homma. Ajamista ja kovasti tässä olen suunnitellut, mutta sitä nyt olen 5 vuotta ainakin jo tehnyt. Katsotaan mitä tapahtuu, antaa hommien mennä fiiliksen mukaa, eikä pakota itseään mihkään väkisin. 

Kiitoksia kaikille sivuja seuranneille ja tilaajille. Mukavaa syksyn/talven jatkoa kaikille!

Muokattu 19.11.2021

Verkkokauppa saatiin jälleen toimimaan 19.11.2021.