Kesän kisoista suunnitelmia, Live lähetykset?

22.05.2020

Morjesta taas kaikille...
Korona tosiaan jokkiskesän hieman haastavaksi nyt tehnyt. Varmaahan ei ole mikään, mutta mikäli kilpailun järjestäjillä kaikki onnistuu, niin ainakin joitakin kisoja saatetaan ajaa erikoisjärjestelyin ilman yleisöä.

Tästä tuli sitten kyselyä, että olisiko tuommoinen Live lähetys mahdollinen järjestää. Sitä on nyt jokunen päivä tutkittu / opiskeltu / ihmetelty ja todettu, että onhan se mahdollista.
Nyt on siihen tarvittavia juttuja tilailtu ja näitä päästään parin viikon päästä viimeistään koittamaan, kun kaikki saapunut perille. Pieleenhän siinä saattaa tosiaan mennä kaikki, kun ei ole aikaisempaa kokemusta tuommoisesta. 

Sitä tullaan kyllä testaamaan paljon, että kaikki sujuisi hyvin. Lähetykset tulee olemaan vaatimattomia yhdellä kameralla kuvattuja, eikä ihmeempiä hifistelyjä tule sisältämään, kun loppuu yhdellä miehellä kädet tekemiseen. Nyt kuitenki päivitetty äänentoisto laitteisto, niin kuuluu kuulutus kunnolla, että pysyy vähän kartalla, missä mennään kilpailussa. Jos kuulutusta ei ole, niin koitetaan keksiä jokin tapa miten infotaan katsojia.

Youtuben puolella ne tullaan esittämään ja ne on katsottavissa kisan jälkeen yhden vuorokauden ajan. Tämän jälkeen tulee sitten kisakooste dvd kilpailusta. 🏁

Näistä kilpailuista, mistä livelähetys tehdään tulee infoa heti, kun kisojen järjestelyt varmistuvat.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!