Kiitosten aika.

22.07.2022

Vuonna 2019 aloitin tosiaan nämä jutut ja paljon on kisoja kuvailtu.  Nyt on vuoden päivät  vähän tämä homma mennyt niin, etten kerkeä töiden takia enään oikein kisakoosteita tekemään ja editoimaan. Lisäksi koosteiden lähetys on viivästynyt todella paljon, mikäli semmoisia olen tehnyt. Kisakoosteiden kysyntä on myös todella vähäistä tänä päivänä.  Muutamia kuljettajakohtaisia nettiklippejä joistakin kisoista 1-3 kappaletta menee ja dvd levyjä todella harvoin. 

Lisäksi allekirjoittanut itse yrittää pikkuhiljaa siirtyä taas radalle ratin taakse köröttelemään muiden perässä, joten sekin on yksi syy.

JM Videon sivuilta löytyy jatkossakin kyllä jokkis videoita, mutta kisakoosteiden teko loppuu. Ilolan ja Myllyahon vanhat videot tulen kaikki listaamaan tänne ja videoita lisäilen niistäkin youtuben puolelle. Niitä on kyllä saatavilla halukkaille. 

Kuvaamassa  käyn kyllä jatkossakin satunnaisesti silloin tällöin. Tuttuun tyyliin niistäkin videoita youtuben puolelle tulee. Varmasti myös jonkinlaisia kaatokoosteita tullaan vielä kyllä julkaisemaan, myöskin vanhoista "nostalgia" kuvauksista.

Tosiaan tässä kohtaa haluan kiittää kaikkia tilaajia, jotka ovat kisakoosteita ja nettiklippejä tilanneet sekä myös kaikkia, jotka ovat videoita katselleet.  Hyvää kesän jatkoa kaikille ja nähdään kisoissa! 

-Jankku Lönn