Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Reiskan Rähinät 19.-20.10.2019

Teuvo Viljanen kaatoi pappojen semissä.

Perinteinen Reiskan Rähinät ajettiin Alastaron Moottoriradalla. Järjestäjänä toimi Kyrön Seudun Urheiluautoilijat. Osallistujia oli hieno määrä ja lauantaina ajoivat Nuoret, Naiset ja Yleinen. Alkupäivästä hieman satoi ja tuuli oli voimakasta (tämä kuuluu kuvauksissa), mutta kerkesi aurinkokin paistelemaan. Rata oli liukas ja pyörähtelyitä sekö yksi kaato lauantaina nähtiin.

Sunnuntaina jatkettiin EVK ja Tuuppari luokilla ja tämän jälkeen ajoivat Seniorit. Vettä satoi jo heti aamusta ja sumu oli melkoinen. Tästä syystä alkupäivän kuvaus oli todella haastavaa ja ei kyllä kehumista siinä ollut, mutta saatiin lähdöt jotenkin taltioitua. Puolivälissä päivää rupesi sitten sumukin helpottamaan ja näkyi radalla jo autojakin. :) Tilanteita oli muutamia jälleen, pyörähtelyitä ja pari kaatoa.

Täytyy sanoa, että oli ihan mukavaa vaihtelua käydä hieman erilaisella radalla kuvailemassa. Tosin keli oli vähän ikävä, mutta sille ei voi kukaan mitään. Kalusto oli todella erilaista verrattuna muihin kesän kisoihin. Menee nuo etuvetoiset mahdotonta kyytiä kyllä.

Kiitos järjestäjille, että saatiin tulla kuvailemaan. Median infot oli järjestetty hyvin ja saatiin vielä makkaraliputkin, jotka on olleet harvinaista herkkua tänävuonna. Eiköhän ensivuonna taas uudestaan.

Jere Kallio kaatoi nuorten finaalissa.

Sumu oli melkoinen välillä.

Kuuluttaja Tero Sulkakosken tyylinäyte Chevyn ratissa:

Yleinen A-Finaali: