Rantakivi JM 13.3.2021

Saarijärven UA

Saarijärvelle lähdettiin aamuyöstä ajelemaan. Aikaa matkaan koitettiin varata, mutta tietenkin  lumipyry puolet matkasta haittasi ja saatiin matkaan kulumaan 5 tuntia. Onneksi "hyvissä ajoin" 25 minuuttia ennen kisaa perillä.  Hieno määrä oli ilmoittautuneita kilpailuun, lähes 200 kappaletta. Päivän ajojärjestys oli Nuoret & Naiset limittäin, EVK, Seniorit ja Yleinen.

Heti tuli pieniä tekniikka murheita. Päivän kirosanaksi muodostui Wifi, mikä yhdistää meidän toisen äänimikrofonin kameraan. Kantavuus ei tahtonut riittää varikolle asti, missä kuulutuksen kaiuttimet oli ja kun viime tingassa vasta perillä oltiin, ei ollut aikaa tutkia ongelmaa ja näin ollen harmillisesti  Nuorten & Naisten luokan kuulutusta ei videolle saatu kuulumaan. 

EVK luokasta eteenpäin sitten saatiin kuulutus toimimaan, vaikka aluksi se hieman pätkikin. Kilpailun kuluessa välillä siirrettiin vähän kuvauspaikkaa, kun lähtöä myös siirrettiin. 

Kilpailu meni sujuvasti läpi ja kaikissa lähdöissä oli kovaa yritystä sekä tapahtumia riitti. 

Kiitos Saarijärven UA:lle, kun saatiin tulla kuvailemaan.  

Vähän paljon harmittaa nuo tekniikka murheet, mutta hyvä nyt ennen kesän kisoja korjata tuo ongelma ja muuttaa vähän mikrofoni kalustoa. Eiköhän näistä kuvauksista kuitenkin kooste saada tehtyä.