Tietosuoja käytäntö ja toimitusehdot:

Voimassa: 7.1.2024 alkaen.

[J-E LÖNN (Y-tunnus 2982057-1 Isolompakontie 26, 21530 Paimio, 0442303794,jankkulonn@gmail.com] myy tuotteita yksityishenkilöille [Suomeen]. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilaaminen Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä tilaus. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tietosuoja:

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.  Kaikkia tietoja käsitellään 25. toukokuuta 2018 voimaan astuneen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

DVD-Levyt HUOM!!!

Ennen tilausta varmista, että laitteesi toistaa levyä! Tiedostot on poltettu MPEG-2 formaatista DVD-R levylle 8x nopeudella. Toimii DVD-soittimissa, Xbox ONE konsoleilla ja tietokoneissa, missä lukeva dvd-asema/dvd toisto-ohjelma. DVD-levyissä ei ole enään kuvatarraa, koska muutamissa laitteissa se on aiheuttanut häiriötä.

 SONYN PLAYSTATION konsoleilla levyt EI toimi kunnolla, joten varmista ennen tilausta, että sinulla on levyt toistava laite.

Tiedosto/netti versio:

Tiedosto/netti versiossa saat videon  ladattua tietokoneellesi  wetransfer palvelun kautta.  Lähetämme linkin tilauksen yhteydessä antamaasi sähköposti osoitteeseen. Tiedosto on MP4 versiona, joten varmista, että sinulla on tiedoston toistava laite.

 

Vanhat koosteet (Ilola & Myllyaho):

Vanhat alunperin VHS formaatissa olevat koosteet ovat 4:3 kuvasuhteella. Ne ovat alkuperäisen kuvaajan editoimia ja kuvaamia. Niitä ei ole muokattu. J-E Lönn ei vastaa niissä olevista häiriöistä (kuvauslaadusta tai teknisistä häiriöistä äänessä tai kuvassa). 

Maksaminen ja maksutavat [Lasku,  mobilepay ja käteinen] Tilauksen jälkeen otamme yhteyttä 3 päivän kuluessa, kun tilaus on käsitelty.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset (Dvd-levyt) postitse  kirjetoimituksena ja paketti lähetyksenä. Toimitustapavaihtoehdot ovat: posti tai nouto kisoista. 

Toimitusaika 

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen [14] päivää. Mikäli paljon kisoja samaan aikaan, voi lähetyksessä kestää kauemmin. Emme vastaa myös ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tilaajan sähköpostiin. 

Maksamaton lasku

Maksamattomasta laskusta lähetetään ensin yksi maksumuistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen maksumuistutus kirjeenä. Mikäli maksu ei tämänkään jälkeen rekisteröidy meille, siirtyy se perittäväksi perintätoimistolle. 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen [jankkulonn@gmail.com] tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Jos haluat palauttaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä puhelimitse. 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. (mikäli olet kerennyt sen maksamaan) Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

 Palautusosoite: JM Video J-E Lönn Isolompakontie 26 21530 PAIMIO puh 044 230 37 94

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. [Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.] 

Copyright © 

Kaikkien dvd-levyjen kopiointi on ehdottomasti kielletty! Vanhojen videoiden (Risto Ilola & Myllyaho) tekijänoikeudet omistaa JM Video J-E Lönn. Tiedosto muodossa olevien videoiden levittäminen  on myös ilman lupaa ehdottomasti kielletty!