Info

J-E Lönn toiminta on keskittynyt autourheilu kilpailuiden videointiin. Pääasiassa kuvailen jokamiesluokkaa.

 Kilpailuista tehdään kooste videoita Youtuben puolelle, kuljettajille kooste videoita, dvd-levynä välillä kisakoosteita sekä tiimikoosteita. 


Tulen myös tilauksesta kuvaamaan, joten kilpailun järjestäjä, ota yhteyttä!

Historiaa:

Ensimmäisen videokameran sain hankittua 12-vuotiaana. Kuvailin jokkista, rallicrossia sekä rokkirallia Itä-Suomen alueella. 15-vuotiaana kuvaukset loppuivat, kun ruvettiin jokkista ajamaan ja sitä ehdittiin kymmenen vuotta harrastaa.

Kiinnostus kuvaamiseen kuitenkin oli vuosien varrella säilynyt ja vuoden 2019 alussa perustin toiminimen J-E LÖNN.  Jokkiskoosteita julkaistiin aluksi Janzz Motors Video nimellä. Nimi muutettiin sitten myöhemmin samana vuonna paremmin toimintaa kuvaavaksi JM Video J-E Lönn.  

Jokkiksen historia on itseäni pikku pojasta asti kiinnostanut. Kisoissa kuvaamisen ohella ylläpidän jokkis video arkistoa. Vuonna 2022 minulle tuli legendaarisen kuvaajan Risto Ilolan  kuvaamat kilpailut arkistoon ja niitä on myös saatavilla. Oli suuri kunnia saada ne. Myöhemmin minulle tuli myös Myllyahon kuvaamat kilpailut, jotka ovat myös iso ja tärkeä osa arkistoa.

Toiminta pyörii päivätöiden ohella ja "rakkaudesta lajiin" meiningillä. Kuvaamassa käydään aina, kun aikaa riittää. 

In English:

J-E Lönn's focusing on filming car racing competitions. Videos are made for the youtube channel.  Also available Driver / team - specific videos from the races.

Yhteistyössä: