Tilausehdot

Voimassa [1.3.2020] alkaen

Verkkokauppa


[J-E LÖNN (Y-tunnus 2982057-1 Puutarhakuja 5 21860 Auvainen, 0442303794, jan@jelonn.fi] myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

DVD-Levyt

HUOM!!!

Ennen tilausta varmista, että laitteesi toistaa levyä! Tiedostot on poltettu MPEG-2 formaatista DVD-R levylle 8x nopeudella. Toimii DVD-soittimissa, Xbox ONE konsoleilla ja tietokoneissa, missä lukeva dvd-asema/dvd toisto-ohjelma.

SONYN PLAYSTATION konsoleilla levyt EI toimi kunnolla, joten varmista ennen tilausta, että sinulla on levyt toistava laite.

Maksaminen ja maksutavat

[Lasku, etukäteismaksu ja käteinen]

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Muista katsoa myös roskaposti kansio.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. [Toimitamme tilaukset postitse kirjetoimituksena ja paketti lähetyksenä.]
[Toimitustapavaihtoehdot ovat: posti, nouto kisoista, matkahuolto paketit.]

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen [7] päivää. . Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Maksamaton lasku

Maksamattomasta laskusta lähetetään ensin yksi muistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen toinen muistutus kirjeenä. Mikäli maksua ei silti tule, joutuu toimituskielto listalle. Tämä tarkoittaa sitä, että uudet tilaukset lähetetään vasta, kun vanha on maksettu ja uuden tilauksen maksu tapahtuu ennakkomaksulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen [jmvideolonn@outlook.com] tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen.

Jos haluat palauttaa  tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. (mikäli olet kerennyt sen maksamaan) Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
[J-E LÖNN]
Puutarhakuja 5]
[21860 AUVAINEN]

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. [Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.]