Tilausehdot

Voimassa [9.3.2022] alkaen. Verkkokauppa [J-E LÖNN (Y-tunnus 2982057-1 Isolompakontie 26, 21530 Paimio, 0442303794, jan@jelonn.fi] myy tuotteita yksityishenkilöille [Suomeen]. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

DVD-Levyt HUOM!!!

Ennen tilausta varmista, että laitteesi toistaa levyä! Tiedostot on poltettu MPEG-2 formaatista DVD-R levylle 8x nopeudella. Toimii DVD-soittimissa, Xbox ONE konsoleilla ja tietokoneissa, missä lukeva dvd-asema/dvd toisto-ohjelma. SONYN PLAYSTATION konsoleilla levyt EI toimi kunnolla, joten varmista ennen tilausta, että sinulla on levyt toistava laite. Myös vanhoissa dvd soittimissa on esiintynyt pätkimistä. Tämä johtuu yleensä pölystä laitteen lukijassa.

Nettiklipit 

Nettiklipit lähetetään Wetransfer tiedoston siirto ohjelman avulla sähköpostiin ja ne ovat MP4 formaatissa. Varmista ennen tilausta, että sinulla on tiedoston toistava laite. 

Vanhat koosteet (Ilola & Myllyaho):

Vanhat alunperin VHS formaatissa olevat koosteet ovat 4:3 kuvasuhteella. Ne ovat alkuperäisen kuvaajan editoimia ja kuvaamia. Niitä ei ole muokattu. J-E Lönn ei vastaa niissä olevista häiriöistä (kuvauslaadusta tai teknisistä häiriöistä äänessä tai kuvassa). Näistä kuvauksista on sivuilla esimerkki klippi, mistä selviää videon laatu ja mahdolliset häiriöt on ilmoitettu koosteen esittelyssä. 

Maksaminen ja maksutavat

[Lasku, ennakkomaksu, mobilepay ja käteinen] 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Muista katsoa myös roskaposti kansio.

 Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimitustavat ja -kulut löytyvät tilauksen yhteydessä toimitus sivulta. [Toimitamme tilaukset postitse / matkahuolto kirjetoimituksena ja paketti lähetyksenä.] [Toimitustapavaihtoehdot ovat: posti, matkahuolto, nouto kisoista.]

Toimitusaika 

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen [14] päivää. Mikäli paljon kisoja samaan aikaan, voi lähetyksessä kestää kauemmin. Emme vastaa myös ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tilaajan sähköpostiin. 

Maksamaton lasku

Maksamattomasta laskusta lähetetään ensin yksi maksumuistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen maksumuistutus kirjeenä. Mikäli maksu ei tämänkään jälkeen rekisteröidy meille, siirtyy se perittäväksi perintätoimistolle. 

Peruutusoikeus ja palautusehdot 

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen [jan@jelonn.fi] tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Jos haluat palauttaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä puhelimitse. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. (mikäli olet kerennyt sen maksamaan) Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Palautusosoite: JM Video J-E Lönn Isolompakontie 26 21530 PAIMIO 

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. [Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.] 

Copyright ©

Kaikkien dvd-levyjen kopiointi ja julkinen esittäminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!